Διαγνωστικό Κέντρο

Η σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο “NextGen-Lab” είναι ένα σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο, στη διεύθυνση Σαχτούρη 21, στον Πειραιά.

Ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας μοριακές τεχνικές ιατρικής ακρίβειας. Ο μεγάλος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών μέσω ΕΟΠΥΥ ώστε κάθε ασθενής να επιβαρύνεται με το ελάχιστο κόστος.

Τα τμήματα που διαθέτει το NextGen Lab είναι Μικροβιολογίας, Μοριακής Διαγνωστικής, Κυτταρογενετικής και Κυτταρομετρίας Ροής, τα οποία είναι εξοπλισμένα με διαγνωστικά μέσα τελευταίας γενιάς από τους πλέον αναγνωρισμένους και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους της ιατρικής τεχνολογίας.

Σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό του, το NextGen Lab αναδεικνύεται σε επιλογή υψηλής ποιότητας και σημαντικής ωφέλειας για κάθε ασθενή, ακόμα και όταν απαιτείται εξειδικευμένη προσέγγιση και ιδανικές συνθήκες όπως στις περιπτώσεις της βιοπαθολογίας, της μοριακής βιολογίας, της κυτταρομετρίας ροής κ.ά.

Η φιλοσοφία του Next-Gen Lab

Κίνητρο για τη δημιουργία ενός πρότυπου διαγνωστικού κέντρου ήταν η θέλησή μας για να αξιοποιήσουμε την κατάρτιση, την εμπειρία μας αλλά και την επένδυση μας σε σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, πιστεύοντας ότι νευραλγικές εξετάσεις, σημαντικές για την ανθρώπινη υγεία, η βιοπαθολογία, η μοριακή μικροβιολογία, η κυτταρογεννετική και η κυτταρομετρία, μπορούν να γίνουν προσιτές για τον απλό ασθενή.

Έχοντας διαρθρώσει, εξοπλίσει και επανδρώσει κατάλληλα κάθε μας τμήμα, πετυχαίνουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες, με ταχύτητα αλλά και τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία, που θα επιτρέψουν στο υπεύθυνο ιατρικό επιτελείο την ορθότερη θεραπευτική προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Ανακαλύψτε τα προτερήματα του πρότυπου διαγνωστικού κέντρου Next-Gen Lab και επωφεληθείτε από την ασφάλεια, τη σιγουριά, την άνεση και την ευκολία που μπορεί να σας εξασφαλίσει, κλείνοντας άμεσα, τηλεφωνικά στο 210 4533963, το δικό σας ραντεβού για την εξέταση που σας έχει συνταγογραφηθεί, συστηθεί, σας απασχολεί ή σας ενδιαφέρει.

Ιατρικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας.

Μεγιστοποίηση ποσοστού ακριβείας αποτελεσμάτων.

Διασφάλιση ιδανικών συνθηκών που απαιτούν οι διαδικασίες εξετάσεων βιοπαθολογίας, μοριακής βιολογίας και κυτταρομετρίας ροής.

Δείτε Εικόνες από το Διαγνωστικό Κέντρο